Хто з ким?..

Футбол. На черговому бюро ПФЛ відбулося жеребкування пар 1/8 фіналу розіграшу Кубка країни. Отже, 31 жовтня зустрічаються: «Десна» (Чернігів) — «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка). «Сталь» (Алчевськ) — «Металург» (Донецьк). «ІгроСервіс» (Сімферополь) — «Динамо» (Київ). «Дністер» (Овідіополь) — «Ворскла» (Полтава). «Нива» (Тернопіль) — «Таврія» (Сімферополь). «Львів» — «Іллічівець» (Маріуполь). «Шахтар» (Донецьк) — «Арсенал» (Київ). «Чорноморець» (Одеса) — «Металіст» (Харків).

Ціна миті

Легка атлетика. Йокогама (Японія). Тут відбувся міжнародний легкоатлетичний турнир. Під сильним дощем і холодним вітром наш Сергій Демидюк у забігу на 110 метров з бар’єрами посів друге місце. Демидюк показав результат 13.58 секунди. Лише 0.01 секунди Сергій програв американцю Декстеру Фоулку.

Репетиція до справжнього «параду»

Бокс. Для тимчасового чемпіона WBC Семюела Пітера наступний бій проти Джаміля Маклайна — підготовка до поєдинку з українцем Володимиром Кличком. Таку думку висловив менеджер Пітера Івайло Готцев.

«Маклайн — високий, довгорукий боєць, до якого ми ставимося серйозно, — сказав Готцев. — Тим більше коли врахувати, що він повинний бути у відмінній формі, бо готувався до бою з Віталієм Кличком, поки той не травмувався.

Росіяни відходять на другий план, і згодом залишиться тільки один боєць у надважкій вазі — Семюел Пітер. Двобій з Маклайном ми вважаємо кроком у потрібному напрямку, адже зрештою ми неодмінно плануємо провести реванш із Володимиром Кличком або зустрітися з його старшим братом».

Готцев також заявив, що в бою проти Маклайна він очікує перемоги Пітера нокаутом у п’ятому — сьомому раунді.