Учора в Харкові, мабуть, уперше за всі роки незалежності не відбулася чергова, запланована ще на початку року, сесія Харківської міської ради. Причина більш ніж ґрунтовна. Передвиборні політичні пристрасті в місті напружені до краю. Ще ніколи харківська міська громада не була така близька до суспільного вибуху, до громадянської сутички, як напередодні майбутніх виборів. Прикметний факт: у стінці на стінку готові йти за копійки одні хлопчиська і доведені до злиднів літні люди.

Незважаючи на безпрецедентні заходи безпеки, вжиті правоохоронними органами, харківський міський голова Михайло Добкін усе-таки змушений був заявити, що 15-та сесія Харківської міської ради переноситься на 3 жовтня 2007 р.

Він зазначив, що в день проведення сесії в МНС надійшло аж три дзвінки про нібито замінування будинку міської ради. Складено акт огляду про те, що будинок перевірений і жодних мін немає.

Зазначу, це «найбрудніші» вибори за всю історію сучасного Харкова. І як дисонанс на тлі юрби, що біснується, має щасливий вигляд ця дівчина з квітами. Адже вибори — ще не привід забути про життя.

Харків.