Кошти для футболістів

У бюджеті на 2008 рік, прийнятому Кабінетом Міністрів, окремою графою позначене фінансування заходів, пов’язаних із підготовкою до проведення в Україні Євро—2012. На ці цілі в бюджеті передбачено 3 мільярди гривень.

Нагадаємо, що після дострокових парламентських виборів Кабінет Міністрів може змінити свій склад, і після затвердження виборів, найімовірніше, будуть внесені зміни і до бюджету.

Турнірна хроніка

Академічне веслування. Познань (Польща). Чемпіонат Європи. На цих змаганнях українські спортовці здобули лише одну медаль, але яку! Жіноча парна четвірка у складі Світлани Спирюхової, Наталі Губи, Олени Олефіренко і Тетяни Колесникової виграла «золото»!

Легка атлетика. Таленс (Франція). Турнір багатоборців Decastar. У чоловічих змаганнях Україна представлена не була. А от у семиборстві наші жінки виступили надзвичайно вдало. Перемогу тут святкувала срібна призерка чемпіонату світу Людмила Блонська (6437 очок). Другою стала ще одна представниця України Наталія Добринська (6238). Третя — росіянка Анна Богданова (6003).

Важка атлетика. Бангкок (Таїланд). Чемпіонат світу. У вазі до 69 кг українка Наталія Давидова виграла бронзову медаль, піднявши у сумі 244 кг (114+130).