У бізнесменів Прилук з’явився добрий помічник

Чернігівщина. У Прилуках розпочав роботу Центр підтримки підприємництва. Він надаватиме консультаційні послуги з питань бухгалтерського обліку, чинного законодавства місцевим підприємцям. Опіку над центром узяли управління економічного розвитку Прилуцької міськради, компанія «Бритіш Американ Тобако Україна», Корпус миру США. Консультаційні послуги, тренінги надаватимуть безплатно.

Сергій ПАВЛЕНКО.

Пральна машина забрала життя малюка

Трирічний хлопчик загинув від ураження електричним струмом. Нещастя сталося в селі Старуні Богородчанського району на Прикарпатті. У той день мама дитини випрала одяг і вийшла розвісити його на подвір’ї. Хлопчик на кілька хвилин залишився в кімнаті сам і зацікавився електропроводом від пральної машини. Врятувати маля не вдалося.

Дарина НАЗАРЧУК.

Професію юриста вважають найпрестижнішою

Як свідчать дані опитування, проведеного на замовлення журналу «Профіль», 14,4 відсотка українців вважають найпрестижнішою професію юриста. На другому місці досить неочікувано опинилася професія лікаря — 9,7 відсотка, а третє місце розділили менеджер і банкір (8,5). Найнепрестижнішими українці вважають професії двірника, прибиральниці й... учителя.