У переліку людських хвороб є такі, про які не заведено говорити вголос. Проте вони існують і, як свідчить медична статистика, приносять страждання кожному восьмому із десяти людей. Зокрема, геморой, тріщини та інші захворювання прямої кишки лікарі вважають професійними недугами бухгалтерів, комп’ютерників, офісних працівників, водіїв — тих, хто змушений довго сидіти на робочому місці. Втім, від цієї недуги ніхто не застрахований, стверджують медики.

Делікатну хворобу можуть спровокувати малорухомий спосіб життя, нераціональне харчування, зловживання алкоголем, а також важка фізична праця. Не дивно, що пік захворюваності припадає на час збирання врожаю. Для профілактики геморою лікарі радять звернути увагу на своє меню — вживати більше овочів і фруктів, кисло-молочних продуктів, боротися з запорами і діареєю, дозувати фізичне навантаження, вчасно консультуватися з лікарем, застосовувати спеціальні препарати для лікування геморою.

Реліф (у перекладі — полегшення), натуральний препарат серії Health Lіfe, допоможе позбутися неприємних симптомів геморою і попередить їх появу в подальшому. Реліф містить масло печінки акули, що прискорює процес загоєння тканин, підвищує місцевий імунітет, має онкопротекторні властивості. До складу масла печінки акули входять вітаміни А, D, Е, залізо, цинк, мідь, які в комплексі забезпечують швидке зникнення неприємних симптомів геморою. Масло какао — натуральна основа свічок — має обволікну та пом’якшувальну дію. Завдяки своєму складу препарат одночасно усуває біль, кровотечу і запалення в області заднього проходу, стимулює загоєння тріщин і мікротравм. А тим, у кого геморой супроводжує сильний біль, необхідно використовувати Реліф Адванс.

Препарати сімейства Реліф допоможуть у будь-якій ситуації почуватися впевнено і комфортно.

Реєстраційне посвідчення Міністерства охорони здоров’я України № Р.06.00/01926, № з.10.02/05357, № П.05.03/06823.

Виробник: Сагмел, Інк., США.