Кваліфікація ЧЄ-2015 (U-21). Група 5.
 Україна — Латвія. 2:1. Голи: Калитвинцев, 54, Тотовицький, 90+4 — Гутковскіс, 63.
Україна: Коваль, Насонов, Ордець, Неплях, Калитвинцев, Юсов (Тотовицький, 65), Бабенко, Болбат (Костевич, 46), Малишев (Малиновський, 68), Братков, Буяльський. Тренер — Сергій Ковалець.
Латвія: Чижов, Барінов, Флаксіс, Клімашевич, Шлампе, Вердіньш, Савалнієкс (Воробйов, 67), Улімбашевс (Кіріллін, 33), Ікаунієкс, Тіденбергс, Гутковскіс. Тренер — Дайніс Казакевич.
Рефері — Маріус Аврам (Румунія).
8 червня. Черкаси. Центральний стадіон. 6700 глядачів.
Молодіжна збірна України вирвала перемогу у латвійців на останніх секундах завдяки удачі та маріупольцю Андрію Тотовицькому. Це стало логічним і справедливим підсумком протистояння.
Господарі мали величезну перевагу, створивши з десяток моментів, та ледь не втратила два важливі очки. Лише після перерви киянин Владислав Калитвинцев замкнув флангову передачу львів’янина Володимира Костевича. Та вже за десять хвилин Владислав Гутковскіс відновив рівновагу, скориставшись помилкою Антона Браткова.
У завершальні півгодини українці влаштували справжню облогу воріт суперника. Чижов діяв самовіддано, та, зрештою, і він не зміг врятувати Латвію від поразки. Останню атаку українців розпочав з центра поля наш воротар, динамівець Максим Коваль. Іван Ордець з Маріуполя виграв верхову боротьбу, скинувши м’яч до лінії воротарського майданчика, де Тотовицький випередив оборонця і голкіпера.
Завдяки цій перемозі збірна України вийшла на друге місце в групі.