Другого дня на Всесвітній Універсіаді, котра проходить у Таїланді, українські спортовці виграли чотири медалі. “Золото” на рахунку нашої жіночої збірної у стрільбі з пістолета на 10 метрів. “Срібло” у стрільбі з пістолета на 50 метрів виграла чоловіча команда. Ще одне друге місце здобула жіноча збірна України у командних змаганнях зі спортивної гімнастики.

Бронзовим призером стала жіноча збірна України в біговій естафеті 4x100 метрів. З перемоги розпочала волейбольний турнір і чоловіча збірна України, котра в першому матчі з рахунком 3:1 подолала команду Франції.

Поки що радують футболісти. Підопічні Анатолія Бузника та Володимира Лозинського після стартової перемоги над командою Італії 2:1 влаштували розгром збірній Бразилії — 4:1. “Дубль” на свій рахунок записав Дмитро Гунченко (81, 87), іще по одному м’ячу забили Роман Луценко (32) та Дмитро Проневич (90). Після цієї перемоги збірна України пробилася до другого раунду турніру, де буде виборювати путівку до чвертьфіналу.

У матчі проти бразильців склад збірної України був такий: Іконников, Запорожан, Монахов, Гребінський, Башлай (Бочкур, 67), Старгородський (Гунченко, 55), Гордя, Проневич, Луценко, Шевчук, Герасим’юк (Войнаровський, 46).