надала учора газета «Сегодня» одному з лідерів БЮТу Олександру Турчинову. Обурення колег і ЗАТ «Сегодня Мультимедиа» спричинила інформація першого заступника секретаря Ради національної безпеки й оборони, яку він оприлюднив напередодні на прес-конференції. Зокрема, Олександр Турчинов продемонстрував плакати з негативною інформацією, спрямованою проти лідера БЮТ Юлії Тимошенко. При цьому він заявив, що плакати були надруковані «на вулиці Борщагівській, 152-б, у видавництві газети «Сегодня».

Колектив газети «Сегодня» звернувся до колег з проханням не поширювати цю інформацію. І водночас вимагає від Олександра Турчинова публічно спростувати неправдиву інформацію і публічно вибачитися перед колективом. Інакше, заявив редактор газети Ігор Гужва, ЗАТ «Сегодня Мультимедиа» буде відстоювати свої інтереси в суді.

Водночас колеги повідомили, що до Генеральної прокуратури надійшло звернення народного депутата п’ятого скликання Йосипа Вінського, в якому той просить перевірити інформацію про те, що згадані плакати не тільки виготовлялися на виробничих потужностях «Сегодня», а й розвозилися по столиці на автомобілях з логотипом видання.