Київська незалежна медіа-профспілка занепокоєна ситуацією в тижневику «Без цензури», працівники якого вже два місяці не отримують заробітної плати. (Нагадаємо, власникими видання є ТОВ «Українські медіа-ресурси» та Громадське об’єднання «Наша Україна».) Медіа-профспілка звернулася до Президента України Віктора Ющенка.

«Київська незалежна медіа-профспілка звертається до Вас, як до засновника ТОВ «Українські медіа-ресурси», яке є видавцем тижневика «Без цензури». Просимо Вас втрутитися в ситуацію й вирішити питання по суті: погасити заборгованість із заробітної плати, виплатити гроші на відрядження та відпускні, врегулювати ситуацію в редакції відповідно до чинного законодавства», — йдеться в зверненні медіа-профспілки.

Як повідомила голова Київської незалежної профспілки Михайлина Скорик, такі листи-звернення співробітники редакції надіслали на ім’я керівника секретаріату Президента Віктора Балоги та голови партії Народний союз «Наша Україна» В’ячеслава Кириленка. Відповіді немає, хоча минуло вже дев’ять днів з моменту їх відправки.

У свою чергу, керівник представництва Київської незалежної медіа-профспілки в газеті «Без цензури» Юлія Гаврилова повідомила, що колектив газети не володіє жодною інформацією про подальшу долю видання. На переконання представників медіа-профспілки, однією з версій припинення фінансування є «зміни в «Нашій Україні», перерозподіл фінансових потоків», — передає агентство «Інтерфакс-Україна».