Сьогодні, 8 серпня, Голова Верховної Ради України Олександр Мороз перебуватиме з одноденною робочою поїздкою в Автономній Республіці Крим.

Свій візит О. Мороз розпочне з с. Янтарне Красногвардійського району, де разом з народними депутатами України Володимиром Бойком, Сергієм Матвієнковим, Ярославом Мендусем, Віталієм Шибком, котрі його супроводжують, зустрінеться з громадськістю району та с. Янтарне зокрема.

У с. Янтарному Голова Верховної Ради України також відвідає місцеву середню школу, огляне дільниці молодого саду та винограднику агроцеху № 55.

У с. Калініне Красногвардійського району О. Мороз ознайомиться з виробництвом агроцеху № 49 ДП «Ілліч —Агро Крим», зокрема, з новими технологіями виробництва свинини, відвідає консервний завод агроцеху № 49 та ін. А також проведе зустріч з робітниками та спеціалістами агроцехів №№ 49, 55, 62, 65, 66 ДП «Ілліч — Агро Крим».

Цього само дня О. Мороз відвідає м. Сімферополь, а в селищі Данилівка ознайомиться з лікувальною базою санаторію «Ай-Даніль», зустрінеться з мешканцями селища і робітниками санаторію-профілакторію.

Увечері Голова Верховної Ради України та народні депутати, які його супроводжують, повернуться до Києва.