Український уряд не може недооцінювати роль великого бізнесу і сприймає критику про те, що розвитку малого бізнесу приділяється недостатньо уваги. Про це, як повідомляє «ЛИГАБинзесИнформ», заявив Перший віце-прем’єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров на спільному засіданні Кабінету Міністрів і Українського союзу промисловців і підприємців.

«Уряд цю критику сприймає і працює над цим питанням... Але ми не можемо, не маємо права недооцінювати роль великого бізнесу, де зосереджена велика частина виробництва», — наголосив він.

М. Азаров на брифінгу в перерві засідання також повідомив, що уряд планує винести на розгляд нового скликання парламенту проект Податкового кодексу України. За його словами, цей законопроект уже цілковито погоджений з УСПП та іншими об’єднаннями промисловців і підприємців. «У мене немає жодних сумнівів, що як тільки Верховна Рада почне працювати, ми зробимо все, що від нас залежить, щоб цей кодекс було розглянуто, прийнято, підписано Президентом і щоб він набрав чинності», — сказав перший віце-прем’єр. А коментуючи заяви про можливий розпад парламентської коаліції, М. Азаров висловив думку, що антикризовій коаліції нічого не загрожує. «Давайте не будемо перебільшувати значення того або того висловлювання. Ніяка коаліція не розвалиться. Ніякі погрози не будуть реалізовані. Думаю, ми зуміємо завжди знайти спільну мову в рамках коаліції», — зазначив перший віце-прем’єр. Однак з участю в позачерговому засіданні парламенту Партія регіонів, за словами М. Азарова, ще не визначилася.