Фехтування. Варшава (Польща). Чемпіонат Європи та Кубок світу для спортовців з ураженнями опорно-рухового апарату. Збірна України складалася з восьми учасників, котрі завоювали 15 нагород (3 золоті, 4 срібні та 8 бронзових). У змаганнях взяли участь спортсмени з 19 країн.

Плавання. Наші представники на Олімпіаді в Пекіні, яка відбудеться наступного року, розраховують виграти повний комплект нагород. Про це на засіданні експертної ради з питань підготовки та участі спортсменів України в XXІX літніх Олімпійських іграх зазначив головний тренер із плавання Іван Сівак.

«Боротьба за олімпійське «золото» буде досить жорсткою, адже плавці з таких країн, як США, Австралія, прогресують і є лідерами в сучасному плаванні», — підкреслив пан Сівак.

Також було повідомлено, що нині українські плавці вже вибороли 17 олімпійських ліцензій.

Футбол. Кардіфф (Велика Британія). Позавчора в головному місті Уельсу на засіданні Генеральної асамблеї ЄПФЛ (Європейської професіональної футбольної ліги) до складу цієї організації було офіційно включено ПФЛ України.

Бокс. Два спортовці — Гільєрмо Рігондо та Ерісланді Лара, котрі залишили збірну Куби під час Панамериканських ігор, підписали п’ятирічну угоду з кабельним каналом Arena TV на проведення боїв. Тепер усі кращі боксери світу змагатимуться на Arena TV, — сказав директор каналу Ахмет Онер. — Наші боксерські програми мають велике майбутнє».