Футбол. Чемпіонат країни. Вища ліга. 2-й тур. «Металург» (Донецьк) — «Чорноморець». 0:0. 3 000 глядачів.

Цим матчем завершився другий тур. А вже сьогодні розпочнеться черговий. Знову в центрі уваги —Донецьк, де «Шахтар» прийматиме «Зорю».

Добре знайомий «Пюнік»...

Суперником донецького «Шахтаря» по другому кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів став добре знайомий нам вірменський клуб «Пюнік» (з ним раніше перетиналися шляхи київського «Динамо»), котрий у другому матчі першого кваліфікаційного раунду переміг ірландський «Деррі Сіті» — 2:0. М’ячі в цій зустрічі забили: Аветисян (29) і Хазарян (67). В Ірландії ці суперники зіграли внічию — 0:0.

Перший поєдинок єреванців і донеччан відбудеться в столиці Вірменії 31 липня. Матч у відповідь — у Донецьку 8 серпня.

Магдуфі — динамівець

Майже місяць марокканський півоборонець Гішам Магдуфі перебував на оглядинах у київському «Динамо». За цей час Анатолій Дем’яненко побачив можливості потенційного новачка, перевіривши його в товариських матчах. Зрештою було ухвалене рішення залишити Магдуфі в «Динамо» на правах оренди до кінця 2007 року з наступним правом викупу. Позавчора цього футболіста динамівці заявили.

Кілька слів про новобранця. Гішам Магдуфі народився 5 серпня 1984 року в місті Гурибга (Марокко). Зріст 180 см, вага 68 кг. Виступав за клуб «Олімпік» (Гурибга, Марокко), гравець національної збірної Марокко (11 матчів, забив один м’яч).