Сьогодні виповнюється 70 років Віктору Максимовичу Алексєєву — завідувачу секретаріату фракції комуністів у Верховній Раді України.

Віктор Максимович закінчив Донецький педагогічний інститут, учитель російської мови, літератури та історії. Його трудовий стаж становить 48 років, з них 46 років — на державній службі. Має урядові нагороди.

На посаді завідувача секретаріату депутатської фракції комуністів працює вже десятий рік. І, мабуть, немає завдання, яке б він не міг виконати. Очолюваний ним колектив у всьому рівняється на свого керівника, бере активну участь у підготовці фракцією законопроектів з актуальних питань політичного і соціально-економічного розвитку держави.

Віктор Максимович відрізняється своєю винятковою пам’яттю, акуратністю і зібраністю, ініціативою, високою відповідальністю за доручену справу, увагою до людських проблем. Кожен день його життя — на грані бойової готовності, цілеспрямованої енергії і великої працездатності. Зрозуміло, всім нам пощастило жити і працювати з такою надзвичайною людиною, нашим старшим другом і наставником.

Віктор Максимович разом зі своєю дружиною Галиною Федорівною виховав двох синів, онуків, усі вони з честю примножують славу сім’ї Алексєєвих.

Щиро поздоровляємо шановного Віктора Максимовича Алексєєва зі славним ювілеєм, бажаємо йому нових успіхів у роботі, міцного здоров’я і довгих років щасливого життя.