Гандбол. Обидва чвертьфінальні матчі Кубка Виклику проти сербської команди «Наіса Ніс» львівська «Галичанка» проведе вдома. Зустрічі відбудуться в Палаці спорту «Галичина» у Львові 14 та 15 березня. Початок о 15.00.
У разі виходу до півфіналу турніру «Галичанка» зіграє з переможцем пари ГСК «Ардесен» (Туреччина) / «Погонь» (Польща).
Бокс. Стало відоме ім’я ще одного спаринг-партнера Володимира Кличка, який допоможе йому готуватися до бою з американцем Браянтом Дженнінгсом. Це 28-річний темношкірий поляк Ізуагбе Угоног, батьки якого переїхали з Нігерії до Польщі, де й народився Ізу, як його називають співгромадяни.
«Ми з тренером та Джозефом Паркером вилітаємо до тренувального табору Володимира Кличка у Флориді 29 березня», — сказав Ізу, який виступає й тренується в Новій Зеландії. Раніше ми повідомляли, що Кличко розпочав підготовку до бою з Дженнінгсом.
Фехтування. Марібор (Словенія). Чемпіонат Європи. Українська шпажистка Інна Бровко зуміла вийти до півфіналу чемпіонату Європи з фехтування.
За вихід до фіналу нашій спортовці довелося боротися з першим номером світового рейтингу Робертою Мардзані з Італії, яка є володаркою «срібла» минулорічного чемпіонату Європи, котрий приймав Єрусалим (Ізраїль).
Хоч українській спортсменці і вдалося відкрити рахунок, зберегти за собою перевагу вона не змогла: досвідчена італійка пішла у відрив, з кожним уколом зменшуючи шанси Інни Бровко на потрапляння до головного поєдинку. Зустріч завершилася перемогою представниці збірної Італії — 15:9. А нашій фехтувальниці дісталася бронзова відзнака.
Баскетбол. Центровий «Фінікс Санс» українського легіонера Олексія Леня оштрафовано на 20 тисяч доларів за бійку з центровим «Майамі Гіт» Гасаном Вайтсайдом. У свою чергу, Вайтсайд виплатить 15 тисяч «зелених» за ескалацію конфлікту.
Велоспорт. Борис Іванов, який обіймав посаду президента Федерації велоспорту (ФВСУ) 21 рік, найближчим часом може написати заяву про відставку. Про це повідомив віце-президент ФВСУ Володимир Бездрабко.
Можлива відставка Бориса Іванова збіглася зі скандалом, який зчинився у федерації минулого тижня. Тоді віце-президент ФВСУ, бізнесмен і основний меценат велоспорту Олександр Башенко пригрозив, що піде і припинить фінансування всіх проектів, якщо не буде зроблено зміни керівництва федерації.
Міжнародні перегони Race Horіzon Park 2015 уже заявлено в календарі UCІ і на них відкрито реєстрацію команд. Бюджет змагань понад два мільйони гривень традиційно оплачувався паном Башенком.
Також цьогоріч заявлені перегони Odessa Grand-prіx-1 і Odessa Grand-prіx-2 та з даунгілу в Буковелі. У разі самовідсторонення Олександра Башенка, всі названі перегони будуть поховані, тому що держава не зможе профінансувати їх проведення.