Футбол. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перші матчі. 18 лютого.
«Шальке-04» (Німеччина, Гельзенкірхен) — «Реал» (Іспанія, Мадрид). 0:2. Голи: Роналду, 26, Марсело, 79.
«Шальке-04»: Велленройтер, Утіда, Геведес, Матіп, Настасич, Аого, Нойштедтер (Кірггофф, 57), Гегер (Майєр, 81), Боатенг, Чупо-Мотінг, Гунтелаар (Платте, 33). Тренер — Роберто Ді Маттео.
«Реал»: Касільяс, Карвагаль (Арбелоа, 83), Пепе, Варан, Марсело, Сілва, Кроос, Іско (Ільярраменді, 85), Бейл, Бензема (Чічаріто, 78), Роналду. Тренер — Карло Анчелотті.
Рефері — Мартін Аткінсон (Англія).
Гельзенкірхен. Стадіон «Арена АуфШальке». 54 442 глядачі. 3 градуси.
Торік на ідентичній стадії Ліги чемпіонів «Шальке» принизливо поступився «королям (1:6). Цього разу гельзенкірхенці вдома програли з не таким принизливим рахунком. Але тут не йдеться про їхній прогрес, а про те, що «Реал» нині перебуває не в тому стані, щоб змітати будь-якого суперника.
Але і за таких умов гравцям королівського клубу вистачило запасу міцності для досягнення необхідного результату, як кажуть, без напруження. Забивши по м’ячу в кожному з таймів, «вершкові» практично зняли всі питання щодо результату цього двоматчевого протистояння.
Стосовно господарів, то вони перших хвилин двадцять п’ять провели дуже пристойно, але після пропущеного гола і травми Гунтелаара зовсім розклеїлись і практично припинили чинити суперникові гідний опір. Щоправда, у середині другого тайму «кобальтові» спалахнули атакуючою активністю, і одного разу після удару Платте м’яч навіть влучив у поперечину воріт гостей. Касільяс подякував «рятувальниці», ніжно погладивши її. Втім, для досягнення позитивного результату цих одиничних тілорухів виявилося недостатньо.
Гравець «Реала» Марсело (ліворуч) забив дивної краси гол.
Фото uefa.com.