У Полтаві на площі перед поштамтом відбувся традиційний День передплатника. Чимало мешканців міста прийшли на зустріч із поштовиками та повпредами місцевих і всеукраїнських видань. Зрештою, цього разу вона перетворилася на справжнє свято — з яскравим музичним супроводом, піснями у виконанні дітей, призами та подарунками.

Усіх присутніх привітали заступник директора Полтавської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Людмила Сушко та керівник поштамту Ніна Коломієць. Вони наголосили на необхідності постійного живого зв’язку між читачами-передплатниками газет і журналів, їхніми творцями і тими, хто приносить періодику в домівки земляків. Свої видання представляли редактори та журналісти. А біля столика Укрпошти можна було їх передплатити.

Тож на цьому своєрідному ярмарку преси нові передплатники з’явилися і в «Голосу України». Зупиняючись біля інформаційного стенда парламентської газети, деякі полтавці фактично відкривали для себе розмаїтість і широту її тематики. Адже раніше вони вважали, що там друкується переважно офіціоз.

Пенсіонерку Валентину Чумак, яка прийшла на День передплатника разом із внучкою Лізою, привабили сторінки «Сім’я», «Посиденьки», добірки корисних порад, випуски гумористично-сатиричного «Куреня». Дізнавшись про них, передплатила «Голос України» не вагаючись. Та ще й одержала у подарунок випущений нашою редакцією настінний «шевченківський» календар на 2014 рік.

Одразу по завершенню згаданого дійства в головному офісі Полтавської дирекції Укрпошти відбулася цікава розмова її керівництва на чолі з директором Михайлом Хоменком і начальниками поштових відділень обласного центру з власкором «Голосу України». На ній було окреслено перспективи подальшої співпраці поштовиків і газетярів.

Полтава.

Передплату оформляли працівниці Укрпошти Ольга Журавель і Вікторія Манько.

 

Фото автора.