Ми вже повідомляли, коли до Києва на медобстеження прибув бразильський лівий півоборонець Майкл Андерсон Перейра да Сілва. А минулої п’ятниці під вечір він став повноправним гравцем київського «Динамо», підписавши контракт на п’ять років. Цей 24-річний футболіст на батьківщині грав у знаменитому клубі «Палмейрас» (2003—2007). Там він провів 50 матчів, забив два м’ячі. А до цього виступав за клуби «Сандро Андре» (1998—2000) і «Корінтіанс» (2000—2002).

А «Динамо» минулої суботи на тренувальному зборі в Австрії провело третій контрольний матч. Суперником киян була команда «Гроцлін», котра в останньому чемпіонаті Польщі посіла п’яте місце. Динамівці поступилися — 1:2.

«Динамо»: Рибка (Луценко, 46), Каддурі, Гавранчич, Мандзюк, Маркович, Гіоане, Белькевич, Махдуфі, Фаркаш (Лисенко, 46), Шацьких, Бушич.

Наш чемпіон пропустив швидкий гол. На 5-й хвилині на виході помилився Рибка, і польський нападник вийшов на порожні ворота. Проте воротар наздогнав утікача і порушив правила. Тоді Ярослав Лято реалізував пенальті.

Рівновагу на 16-й хвилині встановив Гіоане після передачі Шацьких. Але на 34-й хвилині на фланзі помилився Каддурі. Миттєва передача в центр, котрою скористався польський нападник Бабнич і вийшов сам на сам із Рибкою, — 1:2.

У другому таймі (79-та хвилина) виникла сутичка, учасників якої польського нападника Печняка і Бадра Ель Каддурі арбітр вилучив з поля.

Нагадаємо, що в попередніх зустрічах «Динамо» перемогло австрійський «Ваккер» (Інсбрук) — 1:0 і румунський «Васлуй» — 6:0.

Учора київське «Динамо» повернулося додому. А напередодні чемпіон України провів завершальний контрольний поєдинок. «Динамо» (Україна, Київ) — ОФІ (Греція) — 1:0.

«Динамо» грало в такому складі: Шовковський, Несмачний, Ващук, Саблич, Гусєв, Михалик, (Гіоане, 65), Корреа, Нінкович, Ребров (Лисенко, 75), Рінкон, Клебер.