Бокс. Кельн (Німеччина). У ніч із суботи на неділю киянин Володимир Кличко втретє успішно захистив титули чемпіона світу за версіями ІBF та ІBO. Він переміг американця Леймона Брюстера. Після шостого раунду тренер суперника оголосив про відмову продовжувати бій.

Володимир майстерно провів бій. Усі шість раундів Кличко-молодший контролював хід подій на рингу, не давав суперникові, меншого на зріст, переходити до ближнього бою. Українець тримав американця на дистанції й регулярно успішно атакував. Брюстер тримався, намагався відновитися, але пропускав занадто багато ударів. А наприкінці шостого раунду тільки від Володимира залежала доля й репутація Брюстера. Кличко вирішив не добивати суперника, а тренери американця поспішили зберегти хоч частку честі й гідності свого спортовця.

Володимир Кличко домігся 49-ї перемоги на професіональному ринзі. Востаннє наш чемпіон програвав у квітні 2004 року саме Леймону Брюстеру за дуже незвичайних і підозрілих обставин. Висловлювалася версія навіть про навмисне отруєння українського боксера. І от реванш. Хоч і без нокауту, але дуже переконливий і яскравий!

На знімку: фрагмент бою в Кельні.

Фото з сайта boxnews.com.ua.