Сочі — столиця зимової Олімпіади

Столицею XXІІ зимових Олімпійських ігор 2014 року буде російське місто Сочі. Такі підсумки другого туру таємного голосування членів Міжнародного олімпійського комітету, яке відбулося в рамках 119-ї сесії МОК у Гватемалі. На цій стадії Сочі випередив південнокорейський Пьонгчанг. Ще в першому турі голосування з боротьби вибув австрійський Зальцбург.

Звідусіль

Футбол. Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував перехід бразильця Майкла до київського клубу.

— Переговори з приводу Майкла завершено, — сказав Ігор Михайлович. — У вівторок бразилець прилетів до Києва, де протягом двох днів йому треба буде пройти поглиблене медичне обстеження. Якщо в наших лікарів його здоров’я сумнівів не матиме, я буду готовий підписати з ним контракт на п’ять років. Цей футболіст здатний зіграти і на лівій бровці, де в нас із часів Віталія Косовського не було виконавців такого рівня, і на правій, а також у центрі, «під нападниками». Наші селекціонери характеризують Майкла як працездатного і досить швидкісного гравця.

Триває швейцарський збір «Шахтаря». Наш клуб провів черговий контрольний поєдинок і здобув четверту перемогу.

«Сьон»(Швейцарія) — «Шахтар» (Україна, Донецьк). 2:4. Голи: Бето 27 (п), Міядіноскі, 37 — Карлітуш, 18 (автогол), Бредун, 51, Бєлік, 53, Фомін, 55.

«Шахтар»: (перший тайм) Шуст, Срна, Єзерський, Гюбшман, Рац, Левандовський, Дуляй, Прийомов, Вукич, Маріка, Гладкий; (другий тайм) Шутков, Ткаченко, Кучер, Чигринський, Шевчук, Полянський, Бредун, Фомін, Гай, Бєлік, Брандау.

В. Б.