Завтра День молоді!

Напередодні свята Київська обласна держадміністрація вже традиційно привітала найдостойніших юнаків і дівчат Київщини. Серед них — активісти молодіжних рухів, спортсмени, переможці шкільних олімпіад та творчих конкурсів. Усього понад сто номінантів на відзнаку області з Богуслава, Білої Церкви, Славутича тощо. З них 20 отримали спеціальні премії у розмірі тисяча гривень, 24 — почесні грамоти від облдержадміністрації, а також 17 — подяки й цінні призи від Київської обласної ради.

— Сьогодні Київщина налічує майже 550 тисяч молодих людей, зрозуміло, що це та серйозна команда, яка має долучатися до суспільно-політичного життя і змінювати життя на краще, — розповів «Голосу України» заступник голови Київської облдержадміністрації Валерій Кондрук. — Хочеться побажати молоді, щоб вона завжди досягала поставленої мети, мала терпіння і розуміння того, що саме їй формувати нову демократичну державу.

— Серед депутатів різних рівнів сьогодні бачимо багато молодих людей, — зазначила заступник голови Київської облради Лариса Піотрович, — саме на їхні плечі ляжуть основні проблеми соціально-економічного розвитку і заробітку коштів для нашої держави.

За словами можновладців, обласна адміністрація розробила багато молодіжних програм. Серед них і житлова, яка почне діяти вже найближчим часом.