Андрій Шевченко — в «Арсеналі»

Футбол. Як стало відомо MІGnews. com. ua, нове керівництво футбольного клубу «Арсенал» (Київ) підписало контракт із перспективним молодим гравцем, котрий до цього не був професіоналом. Тривалий час жив у Швейцарії і тренувався в одному з аматорських клубів. І подальшу кар’єру з великим футболом не пов’язував. Проте після того, як на нього глянули тренери «канонірів», то одразу запросили до київського клубу вищої ліги й уклали контракт на три роки. Прізвище перспективного молодого гравця Шевченко, ім’я — Андрій. Щоправда, на відміну від свого знаменитого тезка, амплуа арсенальця — півоборонець. Футболіст народився 30 січня 1987 року в Ростові-на-Дону (Росія), зріст 177 см, вага 80 кг.

Тепер вирішальні події

Футзал. Фінальна частина змагань за програмою VІІІ літньої універсіади України. Бровари. Спорткомплекс училища фізичного виховання. Третій ігровий день. Група А. Донецька область — Львівська. 2:2. Київська — Дніпропетровська. 1:7. Група В. Київ — Луганська. 15:3. Сумська — Харківська. 2:2.

Отже, розпочалися вирішальні події турніру — поєдинки за нагороди розіграє чільний квартет. Спочатку зустрічаються: Дніпропетровська область (має три залікові очки) — Харківська (0). Сумська (1) —Львівська (1). І на завершення матчі: Дніпропетровська — Сумська та Харківська — Львівська.

Учасники, тренери, судді відзначають високий організаційний рівень змагань. І в цьому, стверджують, велика заслуга Віталія Снігура — голови Київського обласного управління фізичного виховання і спорту МОН України. Він, до речі, чудово провів зональний турнір у Білій Церкві. І ось тепер у Броварах, як кажуть, усе відбувається з толком.