Марія, 18 років

— Увесь свій час витрачаю на навчання, адже почалася сесія. А також працюю. На вихідні можу поїхати на природу, однак це трапляється рідко. А відпочивати в клубах нині сенсу немає. Це актуально для зими. Однак місць, щоб гарно провести час, у Києві з кожним роком стає дедалі менше — особливо парків, які, на жаль, вирубують і зводять замість них висотки.

Ігор, 22 роки

— Нині працюю і пишу диплом. Вільний час з’явиться лише через два тижні. Якщо «вирвуся» і дозволять фінанси, то поїду на море. А найкраще відпочиваю разом із друзями. Біля річки чи озера.

Анна, 21 рік

— На жаль, зараз вільного часу не маю зовсім. Оскільки пишу диплом — закінчую магістратуру. Витрачаю на це всі вихідні. До того ж працюю. А якщо «вириваюся», то тільки на пляж. Однак без підручників — якщо відпочивати, то без книжок.

Денис, 21 рік

— У вільний час відпочиваю з друзями, люблю пограти у баскетбол, волейбол на спортмайданчику, що неподалік будинку. Однак у Києві малувато місць, де можна гарно провести час. Не вистачає комплексних місць, де є парк, озеро, спортивні майданчики.