6 травня, №87

Закон України «Про внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу України щодо адаптації правового статусу засудженого до європейських стандартів», №1186-VІІ.

Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення порядку відкриття бізнесу», №1206-VІІ.

7 травня, №88

Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо надання інформації про державну реєстрацію прав та їх обтяжень з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно», №1219-VІІ.

Закон України «Про внесення змін до законів України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей» і «Про зайнятість населення», №1221-VІІ.

Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» щодо дострокового припинення повноважень членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення», №1222-VІІ.

Закон України «Про внесення зміни до статті 35 Господарського процесуального кодексу України щодо підстав звільнення від доказування», №1226-VІІ.

Закон України «Про ратифікацію Будапешт-ської конвенції про договір перевезення вантажів внутрішніми водними шляхами (КПВВ)», №1229-VІІ.

Закон України «Про затвердження Указу Президента України «Про часткову мобілізацію», №1240-VІІ.

Закон України «Про внесення змін до статті 24 Закону України «Про вибори Президента України» щодо зменшення мінімальної кількості членів дільничних виборчих комісій», №1245-VІІ.

8 травня, №89

Закон України «Про внесення змін до статті 19 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» щодо особливостей державної реєстрації прав власності на об’єкти нерухомого майна, закінчені будівництвом до 5 серпня 1992 року», №1212-VІІ.

Закон України «Про внесення змін до статті 1 Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», №1224-VІІ.

Закон України «Про внесення зміни до статті 39 Закону України «Про здійснення державних закупівель», №1234-VІІ.

Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку притягнення до кримінальної відповідальності», №1235-VІІ.

Закон України «Про внесення змін до статті 7 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» щодо права на освіту», №1237-VІІ.

Закон України «Про внесення змін до статті 17 Закону України «Про міліцію» та статті 17 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», №1242-VІІ.

13 травня, №90

Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо застосування амністії в Україні», №1246-VІІ.

Закон України «Про відновлення прав осіб, депортованих за національною ознакою», №1223-VІІ.

14 травня, №91

Закон України «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України», №1227-VІІ.

15 травня, №92

Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України», №1194-VІІ.

Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про вибори Президента України» щодо забезпечення належної організації та проведення виборчого процесу», №1272-VІІ.

21 травня, №96

Закон України «Про внесення зміни до статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», №1233-VІІ.

Закон України «Про внесення змін до статті 2 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», №1243-VІІ.

Закон України «Про ратифікацію Гарантійної угоди (Україна: Комп-лексна (Зведена) програма підвищення рівня безпеки енергоблоків атомних електростанцій) між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку», №1267-VІІ.

Закон України «Про ратифікацію Гарантійної угоди між Україною як Гарантом та Європейським співтовариством з атомної енергії як Кредитором стосовно Угоди про механізм надання позики, розмір якої дорівнює 300 000 000 (триста мільйонам) євро, від 7 серпня 2013 року між Національною атомною енергогенеруючою компанією «Енергоатом» та Європейським співтовариством з атомної енергії на реалізацію проекту Комплексна (зведена) програма підвищення рівня безпеки енергоблоків атомних електростанцій», №1268-VІІ.

Закон України «Про ратифікацію Угоди (у формі обміну листами) між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку про внесення змін до Рамкової угоди між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку стосовно діяльності Чорнобильського фонду «Укриття» в Україні від 20 листопада 1997 року», №1269-VІІ.

Закон України «Про ратифікацію Протоколу про внесення змін до Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Молдова про діяльність залізничного транспорту», №1270-VІІ.

Закон України «Про ратифікацію Договору про дружбу і співробітництво між Україною і Китайською Народною Республікою», №1271-VІІ.

Закон України «Про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Україною як Позичальником та Європейським Союзом як Кредитором і Кредитної угоди між Україною як Позичальником, Національним банком України як Агентом Позичальника та Європейським Союзом як Кредитором щодо отримання Україною макрофінансової допомоги Європейського Союзу у сумі до 1 мільярда євро», №1277-VІІ.

22 травня, №97

Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про вибори Президента України» щодо забезпечення належної організації та проведення голосування», №1276-VІІ.

28 травня, №101

Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо виплати одноразової грошової допомоги», №1241-VІІ.

29 травня, №102

Закон України «Про внесення змін до статті 1 Закону України «Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту», №1251-VІІ.

Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення трансфертного ціноутворення», №1260-VІІ.

Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у сфері захисту персональних даних», №1262-VІІ.

Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації», №1263-VІІ.

31 травня, №104

Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав інвесторів», №1255-VІІ.