У «Комеді Клаб Україна» добре сміється не той, хто сміється останній, а хто не втратив почуття гумору в екстремальній ситуації. Зазвичай телевечірки резидентів в ефірі «1+1» цензурніші, ніж у форматі клубному, втім, не настільки, щоб показувати їх у дитячий час. До речі, в 60-ті роки вже минулого сторіччя американських першопрохідників цього жанру заарештовували за використання «народної лексики». Але це не зашкодило поширенню популярності словесних боїв без правил в усьому світі. І от у червні минулого року в Україні з’явився свій «Комеді Клаб». 9 червня «гламурні хулігани» планують відзначити свою першу річницю в столичному розважальному комплексі «Арена».

За цей рік у гостях у резидентів побували практично всі політики першого ешелону, а також бізнесмени, зірки ТБ, естради і спорту.

— Ми дотримуємося принципу, — зазначає генпродюсер Максим Криголам Бахматов, — коли кожен із присутніх гостей може вийти на сцену і розповісти те, що він думає, або заспівати чи показати щось цікаве.

За перший рік вечірки «Комеді Клаб» пройшли з аншлагом у 30-ти містах України. Експансія дотепності, фарсу, іронії і приколів триває.