Пугачовій нагадали кар’єру міністра

Під час недавньої поїздки до Ізраїлю прима пост-радянської естради Алла Пугачова відвідала дуже відому в тих краях цілительку і ворожку Афону Гіллаву.

Примадонна захоплюється всілякими містичними штучками, отож охоче прийняла пропозицію познайомитися з ясновидицею. Та порекомендувала співачці приділяти більше уваги своїм судинам на ногах і берегти серце.

Щодо подальшої кар’єри зірки, то тут начебто очікується геть несподіваний поворот. Згідно з пророкуванням, Алла Борисівна через кілька років може стати дуже вдалим політиком і навіть зайняти міністерське крісло.

А от в особистому житті, якщо вірити ворожці, жодних чудес Пугачовій уже чекати не доводиться. Судячи з усього, шлюб з Філіпом Киркоровим стане для неї останнім. А що стосується цивільних союзів, то Аллі Борисівні наворожили красивий роман з людиною, набагато років молодшою від неї самої...

Наречена викликала ЗМОП

Відомий український хореограф Діма Коляденко нещодавно заспівав. Крім того, зібрався спробувати себе як актор: у вересні розпочнуться зйомки художнього фільму «Балетмейстер», де він зіграє головну роль. А ще 36-річний хореограф нині вільний і мріє про нове кохання. Хоча, за його словами, після двох невдалих шлюбів до жінок почав ставитися з недовірою.

Другий цивільний союз з Іриною Білик тривав чотири роки. Уже розлучившись, вони якийсь час продовжували разом працювати. Коляденко поставив співачці шоу «Допомогти так легко», в якому танцював його балет і сам Діма. Однак під час осіннього концертного туру Білик звільнила Коляденка з роботи. Цілий рік він нічого не коментував, але нарешті порушив обітницю мовчання.

В інтерв’ю одному з видань Коляденко розповів про свої непрості стосунки з примою вітчизняної естради. Скаржився на своє особисте життя:

— Я вільний і можу пожити для себе, а не бути нянькою, пажем, рабом і ганчіркою для підлоги у жінки, яку кохав.

За словами Дмитра, він подарував своїй коханій два перстні з діамантами. І вона погодилася стати його дружиною. Але потім «мене викинули з будинку, як ганчірку», каже Коляденко. Мовляв, наречена викликала ЗМОП, і його забрали в «мавпятник». Щоправда, Коляденко зізнається, що дебоширив того вечора, а водій Білик вибив йому передній зуб і поставив фінгал під оком. На цьому, очевидно, любов закінчилася. Але осад залишився...

Коельо і його відьма

Нещодавно український читач одержав чергову книгу знаменитого бразильця Пауло Коельо — «Відьма з Портобелло» (видавництво «Софія», переклад Віктора Шовкуна). Планами про написання цього роману письменник ділився на останній зустрічі зі своїми шанувальниками у Києві минулого року. І ось — дочекались.

Книга розповідає про життя загадкової мандрівниці-авантюристки Атени, що була дочкою циганки й невідомого англійця.

Письменник у своєму творі, як зазвичай, філософствує, і його філософія сформульована напрочуд ясно й просто. Коельо намагається показати нам, що існують дві істини: та, яку диктують релігійні посадовці та соціальні лідери, і та, що є таємницею, яку треба відкрити людству. Письменник-маг також стверджує, що у кожної людини є свій надприродний дар, що кожна людина здатна відчути силу чудес, що любов має багато різних значень та виявів.