Знаменитий творець голих масовок американський фотограф Спенсер Тунік продовжує роздягати міста світу. Минулих вихідних, коли відзначався Всесвітній день натуриста, він завершив зйомки в Амстердамі.

Якщо недавно в Мехіко Спенсер роздягнув одночасно 18 тисяч осіб, то в столиці Голландії він вирішив не ставити рекордів масовості і спробував використати особливості міської архітектури. Фотографії відрізнялися особливою художньою винахідливістю.

На одній — моделі вибудовані за відтінком шкіри, на другій — вони немов пливуть над водою (їх утримує дугоподібний легкий місток), на третій — тіла утворюють живий пагорб...

Напередодні чергового «голого велопробігу», який цього року голландці вирішили влаштувати в передмісті Наймегена 9 червня, Спенсер Тунік зробив серію фотознімків місцевих нудисток верхи на найекологічнішому транспорті.

Експозицію, зроблену в Голландії, буде виставлено в центрі Амстердама з 23 червня до серпня. Знімки — в людський зріст. Досі мерії міст, у яких працював фотохудожник, не були такою мірою схильні до його творчості.