Після прийняття депутатами Черкаської міської ради рішення про наведення ладу на вулицях обласного центру, розпочала роботу спеціальна група з демонтажу незаконно встановлених гральних автоматів.

Уже перший рейд представників міськради, міліції та податківців прибрав з центральної частини міста 12 «одноруких бандитів». Далі чимало власників розважальної техніки самі взялися за демонтаж свого майна. А не згодні з приписами міської влади розлучалися зі своїми гральними «ящиками» з допомогою технічних засобів комунальників. Отже, з вулиць і площ Черкас щезло понад півсотні самовільно встановлених об’єктів.

Як розповів заступник міського голови Артур Савін, уся демонтована техніка зберігатиметься на штрафному майданчику. Якщо підприємець виявить бажання забрати свою власність, він повинен сплатити у міську казну за її демонтаж, перевезення і зберігання близько 1000 гривень. Ця сума збільшуватиметься залежно від терміну «простою» грального автомата на штрафмайданчику.

Наступним кроком мерії у справі очищення обласного центру стане рейд з демонтажу незаконно встановлених холодильних установок.