Біатлон. Збірна України на етапі Кубка світу з біатлону в Антхольці (Італія) фінішувала третьою в жіночій естафеті 4х6 км. Основною складовою частиною успіху українок стала не швидкість на дистанції, не точність і навіть не скорострільність, а везіння, можливість потрапити у відносне затишшя на вогневому рубежі. На штрафному колі у підсумку побували всі команди, за винятком збірної Чехії.
1. Німеччина (2 + 10) +1:18.47.7; 2. Чехія (0 + 15) 35,0; 3. Україна (Юлія Джима, Наталія Бурдига, Ольга Абрамова, Валентина Семеренко) (3 + 14) 45,3; 4. Росія (1 + 9) 57,2; 5. Франція (2 + 15) +1: 03.1; 6. Білорусь (3 + 13) +1: 18.2; 7. Італія (3 + 16) +1: 50.5; 8. Швейцарія (2 + 16) +2: 38.3.
*** 
Осрблі (Словаччина). XXVІІ Всесвітня зимова Універсіада. Біатлон. Індивідуальні перегони на 20 км. 1. Дмитро Русинов (Україна) (0+0+1+0) 49:52.8; 2. Вадім Філімонов (Росія) (1+0+0+1) +22.6; 3. Юрій Шопін (Росія) (0+1+1+1) +1:25.2.
Бокс. У Києві відбулася друга матчева зустріч групового турніру п’ятого сезону WSB. «Українські отамани» здолали «Британські левині серця» — 3:2.
52 кг. Киргизький легіонер «отаманів» Азат Усеналієв зустрічався зі своїм кривдником з минулого сезону Ендрю Селбі. Азат дуже активно почав поєдинок і контролював його хід. До вирішального п’ятого раунду Селбі програвав за очками і мав гематому над оком. Тому його секунданти вирішили не продовжувати побиття.
60 кг. У другому поєдинку змагались українець Олег Прудкий і уельсець Джозеф Кордіна. Незважаючи на нокдаун у першому раунді, британець не здався й протримався весь бій. Але переконливу перемогу здобув Прудкий.
69 кг. Для Богдана — молодшого брата бронзового олімпійського медаліста в Лондоні Тараса Шелестюка — це був дебют у WSB. Але, на жаль, він за всіма показниками програв Табіру-Ессуману Еко.
81 кг. Молодому українцеві Олександру Хижнякові протистояв шотландець Ештон Браун. До речі, гість вийшов на ринг у футболці з гербом України. Така повага до нашої країни британського спортсмена, зрозуміло, дуже приємна. Але спорт є спорт. І перемагає найсильніший. Хижняк з перших секунд почав вкладатися в джеби, бічні та прямі удари. У результаті такого напору рефері довелося зупинити бій у другому раунді й віддати перемогу Олександрові.
+91 кг. Суперечку вели Віктор Вихрист і Джозеф Джойс. Британець виграв перестрілку джебами в першому раунді, але початок другого для нього виявився не зовсім удалим. Кілька ударів «отамана» похитнули гостя, але він вистояв і в наступних атаках тричі відправив Вихриста на підлогу рингу.
Незважаючи на цю поразку, «Українські отамани» здобули другу поспіль домашню перемогу й очолюють турнірну таблицю групи. Тепер наша команда вирушить до Китаю, де в місті Чонгкінг 30 січня проведе зустріч з «Китайськими драконами».