Цього пленарного тижня до розкладу засідань Верховної Ради України внесено 29 питань. Про це повідомив Голова Верховної Ради Олександр Мороз на вчорашній погоджувальній раді керівників парламентських комітетів і фракцій. Не виключено, зазначив він, що народні обранці розглянуть низку законопроектів, яку напрацює робоча група з питань підготовки до дострокових парламентських виборів. Але, наголосив Голова Верховної Ради, не в пакеті.

оротьби з ядерним тероризмом у зв’язку з ратифікацією міжнародної конвенції про боротьбу з актами ядерного тероризму, до деяких законодавчих актів (щодо усиновлення), а також традиційне обрання і звільнення суддів народні депутати планують обговорити відразу після розгляду законопроекту про внесення змін до Конституції України у четвер.

У п’ятницю парламентарії заслухають звіт тимчасової слідчої комісії з питань розслідування витрат коштів, отриманих від приватизації ВАТ «Криворіжсталь». Це питання, за словами Олександра Мороза, назріло давно і нарешті країна дізнається, де ділися гроші від продажу комбінату.