Робочій групі, яка працює над виходом із кризи, більше немає чим займатися — переконаний один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов. Усі питання вже вирішено, вважає він. Група завершила роботу, виконавши покладені на неї завдання, і в її рамках «немає про що говорити, крім як вислуховувати новації комуністів або соціалістів про те, що ще придумати, щоб не проводити дострокові вибори», повідомляє «Українська правда».

Водночас лідер комуністів Петро Симоненко вважає, що за вихідні ситуація з підготовкою до дострокових виборів не змінилася, і питання, які не було узгоджено, такими й залишилися, передає «Інтерфакс-Україна».

Незважаючи на прогноз Олександра Турчинова завершити переговори робочої групи в понеділок до обіду, її учасники зробили перерву, щоб дочекатися результатів зустрічі Президента з Прем’єр-міністром.

«Нашоукраїнець» Микола Оніщук підкреслив, що все «необхідне для технічного забезпечення процесу виборів практично погоджено». При цьому він додав, що є низка непогоджених питань, зокрема про поріг явки виборців, єдиний реєстр тощо. Однак напрацювання робочої групи дають змогу вже тепер зареєструвати у Верховній Раді всі потрібні законопроекти.