3 квітня, №58

Закон України «Про ратифікацію Додаткового протоколу до Угоди між урядами державучасниць Чорноморського Економічного Співробітництва (ЧЕС) про співробітництво у наданні надзвичайної допомоги і ліквідації надзвичайних ситуацій, що виникли внаслідок лих природного і техногенного характеру», №722-V.

Закон України «Про внесення зміни до статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», №727-V.

4 квітня, №59

Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Турецької Республіки про співробітництво в сфері науки і технологій», №748-V.

6 квітня, №61

Закон України «Про ратифікацію Протоколу про внесення змін і доповнень до Угоди про співробітництво в галузі трудової міграції та соціального захисту трудящих-мігрантів від 15 квітня 1994 року», №757-V.

Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Йорданського Хашимітського Королівства про взаємне сприяння та захист інвестицій», №747-V.

Закон України «Про приєднання України до Другого Факультативного протоколу до Міжнародного пакту про громадянські і політичні права, що стосується скасування смертної кари», №756-V.

13 квітня, №65

Закон України «Про внесення зміни до статті 52 Закону України «Про загальнообовязкове державне пенсійне страхування», №827-V.

19 квітня, №69

Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», №812-V.

Закон України «Про внесення змін до статті 13 Закону України « Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», №818-V.