Ризикують бухгалтери, водії, а також садівники-аматори

Одним із претендентів на першість у номінації «хвороба століття» по праву вважають геморой. Ця хвороба з розряду негласних — про неї не прийнято говорити вголос. Але від замовчування вона не минає. З її неприємними проявами (печіння, сверблячка, біль, почуття дискомфорту, збільшення гемороїдальних вузлів і кровотечі) протягом життя стикаються вісім із кожних десяти людей. Це дані медичної статистики.

Фахівці стверджують, що захворіти на цю делікатну недугу більше за інших ризикують представники сидячих професій: офісні працівники, бухгалтери, програмісти, водії. А також ті, чия діяльність пов’язана з великими фізичними навантаженнями. Наприклад, фермери або садівники-аматори. Тому не дивно, що пік захворюваності припадає на період весняно-польових робіт. Загострення хвороби можливе і після святкових застіль з надміром жирних, гострих страв і випивкою. Особливо у людей похилого віку. Неприємні симптоми геморою можуть провокувати також розлад шлунково-кишкового тракту, нераціональне харчування, зловживання алкоголем, малорухомий спосіб життя. Для профілактики рекомендується регулярно і правильно харчуватися, вчасно лікувати запори і проноси, вчасно консультуватися з лікарем, а в разі загострення застосовувати спеціальні препарати.

***

Реліф (у перекладі «полегшення»), натуральний препарат серії Health Lіfe, зарекомендував себе як ефективний засіб для лікування і профілактики геморою. Він містить олію акулячої печінки, що прискорює процес загоєння тканин, підвищує місцевий імунітет. До його складу входять вітаміни А, D, Е, залізо, цинк, мідь, які в комплексі забезпечують швидке зникнення неприємних симптомів геморою. Олія какао, кукурудзяна і мінеральна олії — натуральні основи — відзначаються обволікаючою, протизапальною і пом’якшувальною дією. Завдяки унікальному складу препарат одночасно усуває сверблячку, печіння і дискомфорт, знижує інтенсивність запалення, зменшує кровоточивість, стимулює загоєння тріщин. Лікування з його застосуванням допоможе зупинити розвиток геморою і надалі запобігти неприємним симптомам. Тож, вирушаючи на дачну ділянку чи в далеку дорогу, не забудьте покласти Реліф у свою аптечку. Перед застосуванням ознайомтеся з інструкцією.

Виробник: САГМЕЛ, Інк., США.