Футбол. Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу. Перший матч. 24 квітня.

«Манчестер Юнайтед» (Англія) — «Мілан» (Італія). 3:2. Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 73 820 глядачів. Голи: Кріштіану Роналду, 5, Кака, 22, 37, Руні, 59, 90+1.

«МЮ»: Ван дер Саар, Евра, Гайнце, Вес Браун, Джон О’Ші, Керрік, Флетчер, Скоулз, Гіггз, Кріштіану Роналду, Руні. Тренер — Алекс Фергюсон.

«Мілан»: Діда, Мальдіні (Бонера, 46), Неста, Янкуловський, Оддо, Гаттузо (Броккі, 53), Амброзіні, Зеєдорф, Пірло, Кака, Джілардіно. Тренер — Карло Анчелотті.

Класні суперники, класний футбол, закручена інтрига — головні складові цього захопливого і результативного поєдинку. Причому, перший забитий м’яч гігантська аудиторія (на заповненому вщерть стадіоні і біля телеекранів) побачила в самісінькому дебюті зустрічі. Після подачі кутового та помилки на виході воротаря гостей бразильця Діда манчестерський португалець Кріштіану Роналду ударом головою відкрив рахунок.

Міланці з відповіддю не забарилися. Кака обдурив трьох оборонців «МЮ» і поміж ніг Ван дер Саара влучив у дальній кут воріт. Але на цьому «Мілан» і його чудовий форвард не зупинилися. Через 15 хвилин Кака, увірвавшись до карного майданчика британців, вражає лівий кут їхніх воріт.

Утім, такий перебіг подій аж ніяк не знітив господарів, у складі яких чимало настирливих виконавців, справжніх бійців. Особливо помітним серед них був Вейн Руні, котрий, скориставшись передачею Пола Скоулза, вразив ціль метрів з десяти і встановив рівновагу. А на першій доданій хвилині «малюк» Руні отримав чудову передачу від досвідченого валлійця Раяна Гіггза і невідпорним ударом у кут воріт міланців здобув перемогу для свого клубу.

За тиждень у Мілані ми побачимо, чи стане для підопічних Алекса Фергюсона домашній успіх міцними підвалинами для загальної перемоги. Прогнозувати сьогодні підсумок битви на «Джузеппе Меацца», гадаю, мало хто наважиться.