У редакції газети «Голос України» підписано угоду про співпрацю з Українським національним комітетом Міжнародної торговельної палати

Сторони обєднали зусилля для підтримки і втілення в життя оригінальних ідей, наукових, економічних, розробок культурно-освітніх проектів у форматі «СхідЗахід разом!». Один із найважливіших спільних проектів постійно діючий інформаційний ярмарок «ринок регіональних ідей». Сторінки газети відкриті для пропозицій і промоцій, як і великий фаховий потенціал Міжнародної торговельної палати для експертних оцінок. Під час зустрічі в редакції з участю президента і віце-президента Українського національного комітету Володимира Щелкунова та Мирона Янківа йшлося про те, що співпраця регіональних еліт це «політика» найвищої проби.

Ми системно працюємо з усіма урядами, але необхідна законодавча база, насамперед Податковий кодекс. Але знову маємо три варіанти. Потрібен закон про меценатство, бо нині за благодійну діяльність можна мати проблеми, говорив Володимир Щелкунов.

Отже, нам є над чим працювати разом на засадах прагматичного партнерства.

На знімку:президент Українського національного комітету Міжнародної торговельної палати Володимир Щелкунов (ліворуч), віце-президент Мирон Янків.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.