У Києві відбувся ІІ Міжнародний фестиваль-конкурс гітарного мистецтва. У його рамках концерти «Разом з гітарою» за участю лауреатів попередніх міжнародних конкурсів з України та «Пані гітара», в якому виступили провідні українські гітарісти, а також Франції, Австрії, Іспанії.

Проведено також семінар компаній-дистрибюторів музичних інструментів, обладнання, майстрів музики, виставку-продаж музичних інструментів і аксесуарів та заключний гала-концерт лауреатів та учасників фестивалю-конкурсу. У третій віковій категорії перше місце присуджено Марку Топчію (на знімку) учню Київської музичної школи № 7.

Очолював журі конкурсу заслужений артист України, лауреат міжнародних конкурсів, професор Харківського інституту мистецтв імені І. П. Котляревського Володимир Доценко. У складі журі були представники гітарного мистецтва з України, Іспанії, Сербії, Австрії. А організували цей фестиваль-конкурс Міністерство культури і туризму, асоціація гітаристів (голова Костянтин Чеченя) Національної музичної спілки за сприяння Головного управління культури і туризму Київської міськдержадміністрації.

Фото автора.