Але це не зовсім так. Адже для тимчасових мешканців чотирьох санаторіїв («Лаванда», «Перлина Прикарпаття», «Черемош» та «Дністер»), що розташовані на території Моршинського курорту на Львівщині, крім цілющої природної води, є ще багато різноманітних оздоровчо-лікувальних процедур.

Це і кишкові зрошення (очищення кишечника), і ванни з мінеральною водою, й інгаляції, й очищення жовчного міхура (відкачування жовчі), і підводний та ручний масажі, електрофорези, аплікації озокериту тощо, розповідає генеральний директор Прикарпатського дочірнього підприємства ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» Степан Олександрович Черкес. А якщо до цього додати чисте лісо-гірське карпатське повітря, фізичне навантаження під час лікувальної фізкультури, смачне дієтичне харчування, то всі наші недуги, навіть хронічні, задавнені, такі, як холангіти, панкреатити, холецистити, гепатити та багато інших, можуть зникнути назавжди, усміхається пан Черкес.

А головний лікар бальнеологічної лікарні курорту Євген Романович Слободян додає: «Ви тільки уявіть щомісяця на нашому курорті оздоровлюється понад тридцять тисяч осіб. І не тільки з України, а й з Білорусі та Росії, з багатьох інших країн СНД. До того ж у нашій бальнеолікарні можна без проблем придбати недорогу курсівку чи путівку з відповідним лікуванням».

До всього сказаного хочеться додати: приїздіть до Моршина, відпочивайте і лікуйтеся, ставайте здоровими і тілом, і духом!

На знімках: генеральний директор Степан Черкес; корисна і смачна мінеральна вода.

Фото автора