У четвер в офісі партії «Братство», розташованому на вулиці Грушевського у Києві, сталася бійка, внаслідок якої пятеро осіб одержали ножові поранення. За інформацією Центру звязків з громадськістю ГУ МВС України у місті Києві, повідомлення про інцидент надійшло до чергової частини приблизно о пів на восьму вечора. На місці події правоохоронці зясували, що цього дня у приміщенні офісу «Братства» (вул. Грушевського, 18, кв. 3) його лідер Дмитро Корчинський виступав перед своїми соратниками та усіма бажаючими з лекцією про культурологію релігії. Взяти участь запрошувалися усі бажаючі.

За попередніми даними МВС, під час лекції, приблизно о 19.20, «деякі з присутніх сміхом та кепкуванням викликали агресивну реакцію серед прихильників «Братства», унаслідок чого сталася словесна перепалка, яка згодом переросла в бійку». Пятеро осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Одного з них з ножовим пораненням було госпіталізовано до Київської міської клінічної лікарні №17. Всі постраждалі студенти різних вищих навчальних закладів столиці.

Для зясування обставин інциденту з офісу «Братства» до Печерського райуправління міліції було доставлено 33 особи, шестеро з яких обґрунтовано підозрюються у скоєнні цього злочину. Стосовно інших 27 затриманих складено адміністративні протоколи за ст. 173 КУпАП та накладено штраф у розмірі 51 гривня на кожного. За цим фактом слідчий відділ Печерського РУ ГУМВС України в м. Києві порушив кримінальну справу за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України «хуліганство». Нині за фактом цієї «культурології поножовщини» триває досудове слідство.