У Комітеті з питань соціальної політики та праці відбулися комітетські слухання на тему: «Про стан дотримання в Україні прав профспілок та організацій роботодавців відповідно до Конвенції Міжнародної організації праці № 87 про свободу асоціації та захист права на організацію». У слуханнях, крім народних депутатів України, взяли участь зацікавлені представники секретаріату Президента України та Кабінету Міністрів.

Комітет у закордонних справах провів «круглий стіл» на тему: «Засади зовнішньої політики: стан законодавчої бази та перспективи правового забезпечення». Його учасники наголошували на потребі прийняття єдиного законодавчого акта в сфері зовнішньої політики та обговорили перспективи прийняття проекту закону України «Про засади зовнішньої політики України».

У Комітеті з питань транспорту і звязку відбулося засідання комісії з перевірки фактів щодо критичного стану збереження багажу пасажирів в Міжнародному аеропорту «Бориспіль». До комітету надходять чисельні звернення про крадіжки багажу пасажирів в аеропорту, крім того, є інформація, що ще в більших масштабах чиняться крадіжки транзитного багажу. На думку народних депутатів, це може призвести до міжнародних судових позовів та погіршення міжнародного іміджу України. Комітет звернувся до Державної авіаційної адміністрації з вимогою провести всебічну, ретельну та обєктивну перевірку фактів порушень та вжити заходів з ліквідації злочинної системи крадіжок багажу пасажирів, а також дати оцінку діяльності керівництва аеропорту «Бориспіль» відповідно до вимог законодавства України.