Пішов з життя автор багатьох популярних у народі пісень. Серед них найстарша «Марічка», яка вже понад 50 років лунає часто-густо не лише на радіо і в телепередачах, а й під час відпочинку українців. Вона воістину стала всенародною. Не менш відомі пісні Михайла Ткача і «Ясени», «Білий сніг на зеленому листі» й інші. У творчому доробку поета з Буковини низка сценаріїв документальних кінофільмів. Він багато років очолював чернівецьке земляцтво у Києві.

Про його значний внесок у національну культуру говорили на церемонії прощання у Національній філармонії України голова Спілки письменників, народний депутат України Володимир Яворівський, народні артисти України Дмитро Гнатюк, який, як він висловився, розніс його пісні по всьому світові, Мирослав Вантух, заступник міністра культури і туризму України Ольга Бенч та інші промовці.

Прощання відбулося після відспівування у Володимирському соборі. Помер автор вічних пісень на батьківщині. З ним прощалися земляки у Чернівецькій філармонії. А поховали його на Берковецькому кладовищі у Києві.

У церемонії прощання у Національній філармонії взяли також участь віце-премєр-міністр України Дмитро Табачник та міністр культури і туризму України Юрій Богуцький.

Київ.