Стрибки на батуті. Лейк-Плесід (США). Етап Кубка світу. У змаганні чоловіків переміг представник України Юрій Нікітін, котрий набрав 40,70 бала. У змаганні синхронних дуетів українська пара Марина Кийко та Юлія Домчевська здобула «бронзу».

Хокей. Захисник магнітогорського «Металурга» і збірної України Вячеслав Завальнюк прийняв рішення про закінчення своєї ігрової карєри.

Маю пропозиції від кількох клубів суперліги, але я дуже втомився грати далеко від дому й рідних, сказав Завальнюк. Отож мені залишилося зіграти у фіналі чемпіонату Росії з «Ак Барсом» і на чемпіонаті світу в Москві у складі національної команди України. Після цього завершу карєру гравця і допомагатиму розвивати український хокей.

Бокс. Перемовини про те, хто стане наступним суперником чемпіона WBC у надважкій вазі Олега Маскаєва, завершено. Про це повідомляє Allboxіng. Ru. У Нью-Йорку досягнуто згоди про те, що до серпня цього року чемпіон має провести обовязковий захист титулу проти нігерійця Семюеля Пітера, а почесний чемпіон WBC у цій вазі українець Віталій Кличко одержить право на двобій з переможцем цього бою, котрий має відбудуться до кінця цього року. «Всі сторони, які брали участь у перемовинах, визнали силу цієї домовленості», — заявив Діно Дува, промоутер Пітера.

Відповідно до рішення WBC у представників Маскаєва і Пітера є три тижні на те, щоб домовитися про умови проведення поєдинку, інакше рада призначить конкурс серед промоутерів на право організації цього бою. «Ми негайно розпочнемо перемовини з промоутером Маскаєва Деннісом Раппапортом, додав Дува. Нашими планами передбачено організувати цей бій якомога швидше і зробити це настільки взаємовигідним, наскільки то можливо».

За словами Раппапорта, вони з Маскаєвим краще зустрілися б із Кличком, однак готові виконати умови досягнутої угоди.