Футбол. На засіданні бюро Професіональної футбольної ліги України за дисциплінарні порушення оштрафовано пять клубів вищої ліги. Беручи до уваги клопотання «Металіста», за ненадання транспорту дублерам харківян та незабезпечення безпеки команді гостей «Карпати» оштрафовано за сукупністю на 4 500 гривень. Порушення громадського порядку двома вболівальниками, котрі вибігли на поле під час матчу «Зоря» — «Чорноморець», коштувало луганському клубові 5 000 гривень. На таку само суму оштрафовано алчевську «Сталь». Її гравець Бобан Грнчаров дозволив собі образливий жест у бік арбітра. За скандування вболівальниками образливих висловів на адресу рефері в Сімферополі та Маріуполі по 2 500 гривень сплатять «Таврія» та «Іллічівець».

Хокей. На юніорський чемпіонат світу в першому дивізіоні в Польщі збірна України (тренер Раміль Юлдашев) вирушила в такому складі: воротарі Вадим Лоїк («Беркут», Бровари), Дмитро Чередниченко (СДЮСШОР «Дніпровські вовки»), Михайло Балабан («Хімік» Воскресенськ); оборонці Євген Мацас, Олександр Слюсаренко, Денис Шевелєв (усі — «Сокіл», Київ), Володимир Гаврилюк («Компаньйон», Київ), Віталій Двірник (СДЮСШОР «Дніпровські вовки»), Оганес Оганесян («Хімік» Воскресенськ), Ігор Вишневський («Німан»-2, Гродно), Денис Петрухно (Capіtal Dіstrіct, EJHL); нападники Валентин Алексюк, Олександр Бадамшин, Михайло Долинін, Олексій Мельников (усі — «Сокіл»), Микита Буценко, Георгій Кіча, Ігор Слюсар (усі — «Беркут»), Володимир Черелюк (СДЮСШОР «Дніпровські вовки»), Максим Квітченко («Хімік» Воскресенськ), Олексій Мадера («Гомель»-2), Дмитро Сірий («Брест»), Ігор Єгоричев (Brewster Academy, США).

Стартовий матч учора, коли це число газети вже друкувалося, наша команда провела проти японців. Сьогодні поєдинок УкраїнаДанія. 7 квітня. УкраїнаНорвегія. 9 квітня. ПольщаУкраїна. 10 квітня. УкраїнаВелика Британія.

Баскетбол. Клуб «Київ» відмовився від послуг 32-річного центрового Григорія Хижняка. В повідомленні на офіційному сайті клубу про це рішення сказано таке: «Останнім часом досвідчений центровий не демонстрував того рівня баскетболу, що його вимагав від нього тренерський штаб. Хижняк випадав з ігрових схем і командних взаємодій, це і стало причиною відмови від його послуг».