Футбол. У вищій лізі чемпіонату України нігерієць Аїла Юссуф (на знімку) провів з півсотні поєдинків. І став улюбленцем київських уболівальників. Цікаво, що цей гравець оборонного плану відзначається неабиякою коректністю і зажив слави джентльмена. І от як грім з ясного неба вилучення його в Харкові в зустрічі з «Металістом». Що сталося? Про це футболіста запитав кореспондент прес-служби динамівського клубу.

Протягом матчу оборонець господарів Ганчаржик провокував наших гравців, зокрема й мене, пояснив Юссуф. Чого тільки не почув я від нього... Все це супроводжувалося грубими діями, які могли призвести до сумних наслідків. Усі зауваження й пояснення на Ганчаржика не мали жодного впливу. Хоча із себе вини не знімаю вчинив не по-спортивному. За це хочу вибачитися перед уболівальниками. Надалі постараюся не піддаватися емоціям.

То лайка суперника сильно зачепила ваше самолюбство?

Так, на свою адресу почув багато неприємних слів. Нехай це залишиться на совісті футболіста «Металіста» та арбітра, котрий не розібрався в ситуації.

Чи були слова вашого кривдника расистського змісту?

І це також. За чотири роки в Україні я ніколи не мав такої проблеми. В кожної людини своя думка на різні питання, але до мене завжди ставилися толерантно й шанобливо. Можливо, саме через це я полюбив Україну й Київ, які стали для мене рідними.