В Одесі на високій хвилі патріотизму в переповненому залі Палацу спорту відбулося грандіозне свято, окрасою котрого стали яскраві поєдинки за участю відомих українських майстрів.

Перший із них — титульний, за пояс інтернаціонального чемпіона WBO, — провів киянин Олександр Спирко (на знімку) (17—0,    9 КО). Він улаштував швидку розправу над угорським боксером Дьюлою Вайдою   (16—6, 11 КО), зупинивши його в першому із запланованих дванадцяти раундів   протистояння в молодшій  середній ваговій категорії  (до 69,855 кг).

Наприкінці стартової трихвилинки Вайда пропустив точний правий через руку й опинився на підлозі. Угорець ледве підвівся на рахунок «десять», але, зважаючи на стан підопічного, його кут викинув білий рушник. Точний час зупинки — 2 хвилини 48 секунд.

Особливо тепло приймали одесити олімпійського чемпіона, улюбленця України Олександра Усика (на знімку) із Сімферополя. Наш славний козак (важка вагова категорія до 90,717 кг) здобув свою четверту перемогу на професіональному ринзі, зупинивши в четвертій трихвилинці 8-раундового рейтингового поєдинку досвідченого аргентинця Сезара Давида Кренса (21—8, 13 КО). У третьому раунді Кренс побував у нокдауні, а в четвертому — після удару в корпус впав на підлогу і до кінця відліку рефері підвестися не зміг.

Фото K2Promotions.