Кожну свою нову колекцію український дизайнер Олена Голець створює під враженням чергової поїздки чи то до екзотичної країни, чи то на фешенебельний курорт. От і її нова колекція «Відчуття снігу» (майбутній осінньо-зимовий сезон), показана на українському тижні моди, це черговий сплеск емоцій, вражень дизайнера після відвідування модного курорту Куршевель. Спортивний одяг останнім часом зазнав безліч модифікацій, втративши, в остаточному підсумку, своє первісне значення і отримавши гідне місце в гардеробі сучасної енергійної, стильної, успішної і досить вимогливої жінки.

Колекцію «Відчуття снігу» можна умовно розділити на два блоки: чорно-сіро-бордовий і бежево-білий. Дизайнер уже не вперше використовує натуральні хутра, тож нині дорогі хутряні вироби головна родзинка.

Як і в попередніх колекціях, це оригінальні головні убори лисячі шапки, трикотажні шапочки з логотипом GOLETS FІRST LІNE. На курорті непоганий вигляд матиме біло-бежеве пончо або в крайньому разі жилет з вовняної чи хутряної тканини. На думку Олени Голець, пончо хіт майбутнього сезону. Аматорки гірськолижного спорту віддадуть перевагу ніжно-рожевій пуховій курточці, обробленій натуральним хутром та італійським мереживом. А для ранкової прогулянки цілком підійде затишне вязане вручну зимове пальто.

А що під верхнім одягом? Трикотажні джемпери, тканина яких імітує мереживо, тонкі ажурні кофточки і крепові брючки... В колекції представлені хутряні вироби з лисиці (блок-фрост), біло-чорного песця, сіро-бежевої італійської каракульчі, шиншили та кролика-рекси (помісь кролика й шиншили), хутра поні чорного та бежевого кольорів. В елементах обробки й аксесуарах чорна лакована шкіра.

На знімку з архіву дизайнера: модель з показу колекції «Відчуття снігу».