На небосхилі нашої поп-музики засвітився Антон Мухарський, відомий як актор театру і кіно, телеведучий і шоумен. З гуртом «Коні-Айленд» Антон записав дебютний альбом «Злокохучий мен. Пісні аграрної страни у стилі сільський гламур».

Музика Антона перегукується з американським «кантрі», а тексти насичені англо-російсько-українським суржиком. Здається, Мухарський більше розуміється на стилі «кантрі», ніж на вітчизняному суржику (у нього оцей самий «Злокохучий мен» нібито з Черкащини, а цвенькає як поганий галичанин). Утім, це матиме успіх у тієї публіки, якій подобається дражнити хохла. «Злокохучий мен» нагадує іншого естрадного блазня Левка Дурка, та сама естетизація ідіотизму.

В альбомі десять пісень — «Шестипалий Петро», «Чопілки», «Бобік», «Автобус ЛебедівкаКиїв», «Моя мала» та інші.

Раніше, цілих 12 років, Антон працював актором київського театру Російської драми, зіграв там Хлєстакова у гоголівському «Ревізорі». Знімався в кіно — «Навіжена», «Мийники автомобілів», «Чужий дзвінок», «Острів любові». А ще він автор роману «Попса доля еліти», повісті «Доба» та пригодницької казки «Пригоди Заврика». Також Мухарський телеведучий кількох програм на «Інтері» («НЛО», «Музичний кіоск», «Шалений світ», «Квадратний метр», «Бадьорого ранку»).