Кіровоградська область. Березневого вечора автошляхом Кіровоград Кривий Ріг за кермом вантажного автомобіля їхав 49-річний житель Запорізької області. Разом з ним в салоні перебував його напарник мешканець Дніпропетровщини, що стажувався перед тим, як найнятись на роботу. Прямували вони із Запоріжжя до Києва й певну частину шляху подолали без пригод. Проїжджаючи територією Долинського району, водій зупинився, бо трапилася якась несправність. Припаркувавши машину на узбіччі дороги, він вийшов з кабіни. У цей момент неподалік зупинився легковий автомобіль, з якого вийшов чоловік циганської національності. Підійшовши до вантажівки, незнайомець дістав з кишені ножа та, погрожуючи ним водієві, відібрав у того мобільний телефон, а у напарника 160 гривень, потім сів у свій автомобіль і зник у невідомому напрямку.

Коли потерпілі оговталися, то зрозуміли, що наздогнати нападника вони навряд чи зможуть. Впоравшись із несправністю, вони дісталися до пункту призначення, і лише потім повідомили про свою пригоду у міліцію. Завдяки оперативності правоохоронців зловмисника вдалося знайти по гарячих слідах за місцем його проживання в одному з населених пунктів Знамянського району.

У ЦГЗ УМВС України в Кіровоградській області нашому кореспонденту повідомили, що затриманий, 35-річний місцевий житель, раніше вже перебував у місцях позбавлення волі за оборудки з наркотичними речовинами. Та очевидно йому це не пішло на користь, оскільки за вкрадені гроші він встиг придбати наркотики для особистого вживання. За фактом розбійного нападу проти зловмисника порушено кримінальну справу.