У суботу організатори Форуму національної єдності відмовилися від задекларованої раніше ідеї проведення мітингу на майдані Незалежності та, як і днем раніше, зібралися на Європейській площі столиці. Впадало в очі, що його учасники здебільшого приїхали до Києва з інших регіонів України, бо прибували вони на мітинг та розходилися з нього організованими групами. Як і днем раніше, перед учасниками форуму виступив Премєр-міністр України, лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Він, зокрема, заявив, що не сприймає будь-яких ультиматумів, які є за межами права і за межами Конституції. «Я неодноразово про це казав, і ще раз хочу сказати: якщо Президент сповідує принципи демократії і якщо він їх дотримується, він повинен знати їх функціональні принципи. Вибір українського народу не залежить від того, яка точка зору Президента. Він повинен її поважати. Так само він повинен поважати і представників українського народу, тих, кого обрав цей народ. І ті рішення, які сьогодні приймає уряд, вони спрямовані тільки на покращання життя наших людей», — сказав премєр. Також він закликав «і Президента, і опозицію разом будувати нашу державу, працювати на те, щоб покращилось життя наших людей, і будувати сильну країну».

В ухваленому Форумом національної єдності маніфесті зазначається, що «сили, які намагаються дестабілізувати ситуацію, керуються принципом «чим гірше тим краще», не бажаючи усвідомити своєї відповідальності перед нашими дітьми, перед старшим поколінням, перед усім народом». Однак сьогодні «з усіх куточків України лунають слова підтримки Форуму національної єдності, надходять тисячі листів та телеграм. Народ впевнений, що тільки в єдності країни майбутнє України. Народ вимагає від влади обєднатися, припинити чвари, налагодити нормальну роботу. Народ вимагає від політиків не провокувати конфлікти та протистояння, а спільними зусиллями будувати наш дім Україну».

Після завершення мітингу та концертної програми частина його учасників вирушила додому, а частина подалася до Маріїнського парку, де знову розташувалося наметове містечко прихильників коаліції.