Голова Верховної Ради України Олександр Мороз у звязку з 15-ю річницею підписання Угоди про Міжпарламентську асамблею державучасниць Співдружності незалежних держав від імені народних депутатів України надіслав Сергію Миронову, голові Міжпарламентської асамблеї держав учасниць СНД, вітальну телеграму з цією знаменною датою та побажав успіхів у законодавчому забезпечені сталого розвитку в рамках співдружності.

«В ці березневі дні вісім років тому Верховна Рада України прийняла постанову про приєднання до Алма-Атинської угоди, а незабаром у Таврійському палаці відбулася урочиста церемонія, в якій взяла участь делегація українського парламенту. Верховна Рада України надає великого значення розвитку плідного взаємовигідного багатостороннього співробітництва парламентів у рамках Міжпарламентської асамблеї держав учасниць СНД», — ідеться в телеграмі.

Глава українського парламенту зазначив, що члени постійної делегації Верховної Ради України МПА СНД налаштовані на участь у заходах асамблеї, на активну і плідну роботу над проектами модельних законодавчих актів. У звязку з 15-ю річницею МПА СНД О. Мороз попросив передати партнерські побажання членам асамблеї, а також керівникам і співробітникам секретаріату ради МПА, які професіонально виконують великий обсяг експертної і організаційної роботи.