З такими словами Ігор Кравець (на знімку), генеральний директор Українського державного підприємства поштового звязку «Укрпошта», звернувся до учасників офіційної церемонії нагородження лауреатів і переможців Одинадцятої загальнонаціональної програми «Людина року».

Більш як 700 незалежних авторитетних експертів визначали справжніх лідерів України в найважливіших сферах суспільного життя.

Перемогу в номінації «Менеджер року-2006» здобув Ігор Кравець. Тепер він має титул «Людина року-2006» і премію «ПРОМЕТЕЙ-ПРЕСТИЖ».

Під час церемонії нагородження у своєму короткому виступі Ігор Васильович зазначив: «Для мене це велика честь і надзвичайно хвилюючий момент, адже нечасто директори державних підприємств отримують такі престижні нагороди. На мою думку, менеджер взагалі, а особливо ефективний менеджер, нічого не вартий без підтримки колективу. Я щиро вдячний працівникам «Укрпошти», а їх у нас понад 100 тисяч, за розуміння, потужну енергію творення добра, ефективну працю. Я завжди вірив і вірю, що нам до снаги спільними зусиллями реалізувати будь-які програми і проекти».